Resepti

Puutarhurin pannukakku

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,2 kg Vehnäjauho puolikarkea
0,06 kg Täysjyvävehnäjauhoja
0,8 kg Maito kevyt
0,007 kg Suolaa
0,01 kg Sokeria
0,214 kg Kananmuna
0,04 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,53 kg Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Sekoita jauhojen joukkoon maito, suola, sokeri, munat ja juokseva rypsiöljyvalmiste. Anna taikinan turvota. Jaa kasvikset tasaisesti leivinpaperilla vuorattuun tai hyvin voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Kaada taikina kasvisten joukkoon. Kiertoilm
Puutarhurin pannukakku
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske