Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0,2 | kg | Puolikarkeita vehnäjauhoja |
0,06 | kg | Täysjyvävehnäjauhoja |
0,8 | l | Kevytmaitoa |
0,007 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Sokeria |
0,214 | kg | Kananmunia |
0,04 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
0,53 | kg | Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste |
Valmistusohjeet
-
Sekoita jauhojen joukkoon maito, suola, sokeri, munat ja juokseva rypsiöljyvalmiste.
Anna taikinan turvota.
Jaa kasvikset tasaisesti leivinpaperilla vuorattuun tai hyvin voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Kaada taikina kasvisten joukkoon. Kiertoilmapaista 175 asteessa n. 30 minuuttia.
Tarjoa Puutarhurin pannukakkua välipalana.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |