Resepti

Puutarhurin pannukakku

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,2 kg Puolikarkeita vehnäjauhoja
0,06 kg Täysjyvävehnäjauhoja
0,8 l Kevytmaitoa
0,007 kg Suolaa
0,01 kg Sokeria
0,214 kg Kananmunia
0,04 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,53 kg Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Sekoita jauhojen joukkoon maito, suola, sokeri, munat ja juokseva rypsiöljyvalmiste. Anna taikinan turvota.

    Jaa kasvikset tasaisesti leivinpaperilla vuorattuun tai hyvin voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Kaada taikina kasvisten joukkoon. Kiertoilmapaista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

    Tarjoa Puutarhurin pannukakkua välipalana.
Puutarhurin pannukakku
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske