Resepti
Ainekset
| 0,006 | kg | Currya, Madras |
| 0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 1,5 | kg | Apetit Sadonkorjuukasviksia, pakaste |
| 0,007 | kg | Suolaa |
| 0,45 | kg | Kookoskerma |
| 0,006 | kg | Rakuuna kuivattu |
Valmistusohjeet
- Kuumenna öljy wokissa tai kattilassa ja lisää curry ja valkosipulimurska koko ajan sekoittaen. Anna mausteiden hautua öljyssä 0,5 minuuttia.
- Lisää kohmeiset kasvikset, suola ja kookoskerma. Hauduta currykasvikset kypsiksi välillä sekoittaen.
- Lisää lopuksi rakuuna. 1 rkl = 2g rakuunaa. Tarkista maku. Voit valmistaa Sadonkorjuun currykasvikset myös uunissa.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti