Resepti
Ainekset
0,006 | kg | Currya, Madras |
0,05 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
1,5 | kg | Apetit Sadonkorjuukasviksia, pakaste |
0,007 | kg | Suolaa |
0,45 | l | Kookoskermaa |
0,006 | kg | Rakuunaa, kuivattu |
Valmistusohjeet
- Kuumenna öljy wokissa tai kattilassa ja lisää curry ja valkosipulimurska koko ajan sekoittaen. Anna mausteiden hautua öljyssä 0,5 minuuttia.
- Lisää kohmeiset kasvikset, suola ja kookoskerma. Hauduta currykasvikset kypsiksi välillä sekoittaen.
-
Lisää lopuksi rakuuna. 1 rkl = 2g rakuunaa.
Tarkista maku.
Voit valmistaa Sadonkorjuun currykasvikset myös uunissa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |