Resepti

Sadonkorjuun Currykasvikset

Ainekset

0,006 kg Currya, Madras
0,05 l Mildola Rypsiöljyä
0,03 kg Valkosipulimurskaa
1,5 kg Apetit Sadonkorjuukasviksia, pakaste
0,007 kg Suolaa
0,45 l Kookoskermaa
0,006 kg Rakuunaa, kuivattu

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy wokissa tai kattilassa ja lisää curry ja valkosipulimurska koko ajan sekoittaen. Anna mausteiden hautua öljyssä 0,5 minuuttia.
  2. Lisää kohmeiset kasvikset, suola ja kookoskerma. Hauduta currykasvikset kypsiksi välillä sekoittaen.
  3. Lisää lopuksi rakuuna. 1 rkl = 2g rakuunaa. Tarkista maku.

    Voit valmistaa Sadonkorjuun currykasvikset myös uunissa.
Sadonkorjuun Currykasvikset
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske