Resepti

Sadonkorjuun uunisalaatti

Ainekset

1,5 kg Apetit Sadonkorjuukasviksia, pakaste
0,05 l Mildola Rypsiöljyä
0,002 kg Suolaa
0,001 kg Rosmariinia, kuivattu
0,001 kg Timjamia, kuivattu
0,001 kg Mustapippuria, rouhe
0,15 kg Fetajuustoa kuutioina
0,05 kg Cashew -pähkinöitä, paahdettuja

Valmistusohjeet

  1. Kaada kasvikset voideltuun GN-vuokaan. Ripottele pinnalle öljy ja mausteet. Paista kiertoilmalla 180 asteessa 15-20 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Lisää päälle valutetut fetajuustokuutiot sekä rouhitut pähkinät. Tarjoile salaattipöydän komponenttina.
Sadonkorjuun uunisalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske