Resepti

Sadonkorjuun uunisalaatti

Ainekset

1,5 kg Apetit Sadonkorjuukasviksia, pakaste
0,05 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,002 kg Suolaa
0,001 kg Rosmariinia, kuivattu
0,001 kg Timjami
0,001 kg Mustapippuria, rouhe
0,15 kg Fetajuustokuutio, Dodoni 2 kg
0,05 kg Cashewpähkinä paahdettu

Valmistusohjeet

  1. Kaada kasvikset voideltuun GN-vuokaan. Ripottele pinnalle öljy ja mausteet. Paista kiertoilmalla 180 asteessa 15-20 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Lisää päälle valutetut fetajuustokuutiot sekä rouhitut pähkinät. Tarjoile salaattipöydän komponenttina.
Sadonkorjuun uunisalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske