Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-40 mm | ||
| 0,72 | kg | Ruisperunataikinalevyjä, Kultasula |
| 0,5 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,3 | kg | Savuporoa suikaleina |
| 0,15 | kg | Sinihomejuustomuru |
| Persilja hienonnettu | ||
| 0,2 | kg | Tuorejuusto, maustamaton |
| 0,2 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
| 0,3 | kg | Kananmuna |
| 0,002 | kg | Mustapippuria |
| 0,001 | kg | Timjami |
Valmistusohjeet
- Nosta sulaneet taikinalevyt leivinpapereineen reunoilta voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele taikinaa myös vuoan reunoille.
- Lisää vuokaan keskenään sekoitetut sipulikuutiot, palsternakkasuikaleet, savuporosuikaleet, sinihomejuustomuru ja hienonnettua persiljaa. Pehmitä kulhossa tuorejuusto, lisää joukkoon kasvirasvasekoite ja munat, mausta. Kaada neste vuokaan ja kiertoil
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti