Resepti

Savuporo-juustopaistos

Ainekset

Vuokia GN 1/1-40 mm
0,72 kg Ruisperunataikinalevyjä, Kultasula
0,5 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,3 kg Savuporoa suikaleina
0,15 kg Sinihomejuustomuru
Persilja hienonnettu
0,2 kg Tuorejuusto, maustamaton
0,2 kg Kasvirasvasekoitetta
0,3 kg Kananmuna
0,002 kg Mustapippuria
0,001 kg Timjami

Valmistusohjeet

  1. Nosta sulaneet taikinalevyt leivinpapereineen reunoilta voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele taikinaa myös vuoan reunoille.
  2. Lisää vuokaan keskenään sekoitetut sipulikuutiot, palsternakkasuikaleet, savuporosuikaleet, sinihomejuustomuru ja hienonnettua persiljaa. Pehmitä kulhossa tuorejuusto, lisää joukkoon kasvirasvasekoite ja munat, mausta. Kaada neste vuokaan ja kiertoil
Savuporo-juustopaistos
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske