Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-40 mm | ||
0,72 | kg | Ruisperunataikinalevyjä, Kultasula |
0,5 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,3 | kg | Savuporoa suikaleina |
0,15 | kg | Sinihomejuustomuru |
Persilja hienonnettu | ||
0,2 | kg | Tuorejuusto, maustamaton |
0,2 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
0,3 | kg | Kananmuna |
0,002 | kg | Mustapippuria |
0,001 | kg | Timjami |
Valmistusohjeet
- Nosta sulaneet taikinalevyt leivinpapereineen reunoilta voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele taikinaa myös vuoan reunoille.
- Lisää vuokaan keskenään sekoitetut sipulikuutiot, palsternakkasuikaleet, savuporosuikaleet, sinihomejuustomuru ja hienonnettua persiljaa. Pehmitä kulhossa tuorejuusto, lisää joukkoon kasvirasvasekoite ja munat, mausta. Kaada neste vuokaan ja kiertoil
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |