Resepti

Savuporo-juustopaistos

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-40 mm
0,72 kg Ruisperunataikinalevyjä, Kultasula
0,5 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,2 kg Apetit Kotimaisia Palsternakkasuikaleita, pakaste
0,3 kg Savuporoa suikaleina
0,15 kg Sinihomejuustomurua
Persiljaa, tuore, hienonnettu
0,2 kg Maustamatonta tuorejuustoa
0,2 l Kasvirasvasekoitetta
0,3 kg Kananmunia
0,002 kg Mustapippuria
0,001 kg Timjamia, kuivattu

Valmistusohjeet

  1. Nosta sulaneet taikinalevyt leivinpapereineen reunoilta voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Painele taikinaa myös vuoan reunoille.
  2. Lisää vuokaan keskenään sekoitetut sipulikuutiot, palsternakkasuikaleet, savuporosuikaleet, sinihomejuustomuru ja hienonnettua persiljaa. Pehmitä kulhossa tuorejuusto, lisää joukkoon kasvirasvasekoite ja munat, mausta. Kaada neste vuokaan ja kiertoilmapaista 160 asteessa n. 30 minuuttia, kunnes piirakka on keskeltä kypsää ja saanut kauniin värin.
Savuporo-juustopaistos
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske