Resepti
Ainekset
| Täyte: | ||
| 1,2 | kg | Herkkusieniviipaleita, tuore |
| 1,8 | kg | Apetit Paola kasvissekoitusta, pakaste |
| 0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
| 0,2 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,65 | kg | Kerma kuohu laktoositon |
| 0,32 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
| Pinaattiletut: | ||
| 1,64 | kg | Maito kevyt |
| 0,435 | kg | Gluteeniton leipäjauhoseos |
| 0,251 | kg | Kaurajauho gluteeniton |
| 0,017 | kg | Suolaa |
| 0,017 | kg | Sokeria |
| 0,67 | kg | Kananmuna |
Valmistusohjeet
- Valmista täyte: freesaa valkosipulia rypsiöljyssä noin 1 minuutti ja lisää joukkoon herkkusienet sekä Paola kasvissekoitus. Jatka kuullottamista vielä noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja neste on haihtunut pannulta. Lisää mausteet ja k
- Valmista letut: sekoita maitoon jauhot, suola ja sokeri. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset ja pinaatti lettutaikinan joukkoon. Vaahdota valkuaiset ja sekoita nostellen massan joukkoon. Annostele 1,5 dl taikinaa öljytylle pannulle ja
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti