Resepti

Sieni-kasvistäytteiset pinaattiletut

Ainekset

Täyte:
1,2 kg Herkkusieniviipaleita, tuore
1,8 kg Apetit Paola kasvissekoitusta, pakaste
0,03 kg Valkosipulimurskaa
0,2 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,65 kg Kerma kuohu laktoositon
0,32 kg Juustoraaste Mozzarella
Pinaattiletut:
1,64 kg Maito kevyt
0,435 kg Gluteeniton leipäjauhoseos
0,251 kg Kaurajauho gluteeniton
0,017 kg Suolaa
0,017 kg Sokeria
0,67 kg Kananmuna

Valmistusohjeet

  1. Valmista täyte: freesaa valkosipulia rypsiöljyssä noin 1 minuutti ja lisää joukkoon herkkusienet sekä Paola kasvissekoitus. Jatka kuullottamista vielä noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja neste on haihtunut pannulta. Lisää mausteet ja k
  2. Valmista letut: sekoita maitoon jauhot, suola ja sokeri. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset ja pinaatti lettutaikinan joukkoon. Vaahdota valkuaiset ja sekoita nostellen massan joukkoon. Annostele 1,5 dl taikinaa öljytylle pannulle ja
Sieni-kasvistäytteiset pinaattiletut
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske