Resepti
Ainekset
Täyte: | ||
1,2 | kg | Herkkusieniviipaleita, tuore |
1,8 | kg | Apetit Paola kasvissekoitusta, pakaste |
0,03 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,2 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,65 | kg | Kerma kuohu laktoositon |
0,32 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
Pinaattiletut: | ||
1,64 | kg | Maito kevyt |
0,435 | kg | Gluteeniton leipäjauhoseos |
0,251 | kg | Kaurajauho gluteeniton |
0,017 | kg | Suolaa |
0,017 | kg | Sokeria |
0,67 | kg | Kananmuna |
Valmistusohjeet
- Valmista täyte: freesaa valkosipulia rypsiöljyssä noin 1 minuutti ja lisää joukkoon herkkusienet sekä Paola kasvissekoitus. Jatka kuullottamista vielä noin 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja neste on haihtunut pannulta. Lisää mausteet ja k
- Valmista letut: sekoita maitoon jauhot, suola ja sokeri. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset ja pinaatti lettutaikinan joukkoon. Vaahdota valkuaiset ja sekoita nostellen massan joukkoon. Annostele 1,5 dl taikinaa öljytylle pannulle ja

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |