Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
4 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
0,5 | kg | Ruokakerma 15 % laktoositon |
0,001 | kg | Suolaa |
0,1 | kg | Sitruuna |
0,01 | kg | Sitruuna Vinegrette -kastiketta, Hellmann?s |
Valmistusohjeet
- Voitele GN 1/1-65 mm vuoka. Kaada jäiset Perunasosepelletit vuokaan, lisää ruokakerma ja suola. Nosta vuoka valmiiksi höyrystettyyn uuniin. Höyrykeitä 100 asteessa n. 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita. Pese sitruuna ja raasta kuori raastimella valmiin soseen joukkoon, purista myös sitruunan mehu ja lisää joukkoon. Lisää lopuksi vinegrette -kastike. Sekoita, vie tarjolle.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |