Resepti
Ainekset
0,2 | l | Mildola Rypsiöljyä |
1 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,04 | kg | Currya |
12 | l | Vettä |
0,22 | kg | Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
11,5 | kg | Apetit Peruna- ja keittokasviksia, pakaste |
0,02 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
5 | kg | Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide |
3 | l | Kasvirasvasekoitetta |
Valmistusohjeet
-
Freesaa sipuli öljyssä padan pohjalla, lisää curry ja anna kiehahtaa.
Mittaa vesi ja liemijauhe pataan, nosta kiehumapisteesen. Lisää peruna- ja keittokasvikset ja yrttisekoitus. Hauduta 10 minuuttia.
Lisää kypsä broilerinliha ja kasvirasvasekoite.
Kuumenna. Tarkista maku.
Lisää keiton pinnalle hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua.
Tarjoa keiton kanssa Sunnuntai Saaristolaisleipää ja Keiju Ruohosipuli Kevytlevitettä.
![Täyteläinen Broilerikeitto](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/prod.apetit.fi/sk-recipe-images/IMG_0134_1.jpg)
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |