Resepti
Ainekset
| 0,2 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 1 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
| 0,04 | kg | Curry |
| 12 | kg | Vettä |
| 0,22 | kg | Kanaliemijauhe vähäsuolainen |
| 11,5 | kg | Apetit Peruna- ja keittokasviksia, pakaste |
| 0,02 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
| 5 | kg | Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide |
| 3 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
Valmistusohjeet
- Freesaa sipuli öljyssä padan pohjalla, lisää curry ja anna kiehahtaa. Mittaa vesi ja liemijauhe pataan, nosta kiehumapisteesen. Lisää peruna- ja keittokasvikset ja yrttisekoitus. Hauduta 10 minuuttia. Lisää kypsä broilerinliha ja kasvirasvasekoite. Kuumenna. Tarkista maku. Lisää keiton pinnalle hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua. Tarjoa keiton kanssa Sunnuntai Saaristolaisleipää ja Keiju Ruohosipuli Kevytlevitettä.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti