Resepti
Ainekset
| 0,2 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä | 
| 1 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste | 
| 0,04 | kg | Curry | 
| 12 | kg | Vettä | 
| 0,22 | kg | Kanaliemijauhe vähäsuolainen | 
| 11,5 | kg | Apetit Peruna- ja keittokasviksia, pakaste | 
| 0,02 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta | 
| 5 | kg | Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide | 
| 3 | kg | Kasvirasvasekoitetta | 
Valmistusohjeet
- Freesaa sipuli öljyssä padan pohjalla, lisää curry ja anna kiehahtaa. Mittaa vesi ja liemijauhe pataan, nosta kiehumapisteesen. Lisää peruna- ja keittokasvikset ja yrttisekoitus. Hauduta 10 minuuttia. Lisää kypsä broilerinliha ja kasvirasvasekoite. Kuumenna. Tarkista maku. Lisää keiton pinnalle hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua. Tarjoa keiton kanssa Sunnuntai Saaristolaisleipää ja Keiju Ruohosipuli Kevytlevitettä.
 
                            | Saanto | |
| Annosmäärä | kpl | 
| Annoskoko | g | 
| Laske | 
 Jaa
 Facebook
            
 LinkedIn
            
 Sähköposti