Resepti
Ainekset
0,2 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
1 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,04 | kg | Curry |
12 | kg | Vettä |
0,22 | kg | Kanaliemijauhe vähäsuolainen |
11,5 | kg | Apetit Peruna- ja keittokasviksia, pakaste |
0,02 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
5 | kg | Broilerinfilesuikaleita, marinoitu, Sousvide |
3 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
Valmistusohjeet
- Freesaa sipuli öljyssä padan pohjalla, lisää curry ja anna kiehahtaa. Mittaa vesi ja liemijauhe pataan, nosta kiehumapisteesen. Lisää peruna- ja keittokasvikset ja yrttisekoitus. Hauduta 10 minuuttia. Lisää kypsä broilerinliha ja kasvirasvasekoite. Kuumenna. Tarkista maku. Lisää keiton pinnalle hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua. Tarjoa keiton kanssa Sunnuntai Saaristolaisleipää ja Keiju Ruohosipuli Kevytlevitettä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |