Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
1,5 | kg | Apetit Acapulco Sun-kasvissekoitusta, pakaste |
0,5 | kg | Täysjyväriisiä |
1 | kg | Broilerin jauhelihaa, kypsä |
0,2 | kg | Juustoraastetta (emmental) |
0,8 | kg | Tomaattimurskaa, Mutti |
0,03 | kg | Taco mausteseosta, Santa Maria |
0,015 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
1,5 | l | Vettä |
0,1 | kg | Nacholastuja, naturel |
0,01 | kg | Korianteria, tuore, hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Mittaa risoton ainekset GN-vuokaan. Sekoita ja paista yhdistelmäpaistolla 160 asteessa 40-50 minuuttia, kosteus 50 %.
- Lisää valmiin risoton pintaan nacholastut ja tuoretta korianteria. Tarjoa Pinaattisen kermaviilikastikkeen kanssa. (kts. erillinen ohje)
![Tex Mex broileririsotto](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/prod.apetit.fi/sk-recipe-images/ApetitVilkas_TexmexBroileririsotto1_reseptikuva_360x450.jpg)
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |