Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
1 | kg | Kirjolohifileesuikaleita, tuore |
0,006 | kg | Taco mausteseosta, Santa Maria |
0,05 | kg | Barbeque-kastiketta, Santa Maria |
3 | kg | Perunasuikaleita, kypsä, vakuumi |
1 | kg | Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste |
1 | l | Kasvirasvasekoitetta tai ruokakermaa |
0,035 | kg | Maissitärkkelystä |
0,036 | kg | Suolaa |
0,05 | kg | Nacholastuja, naturel |
Valmistusohjeet
- Marinoi kirjolohisuikaleet Taco mausteseoksessa ja BBQ- kastikkeessa noin 20 minuuttia.
- Kaada puolet perunasuikaleista ja Kesäporkkanasuikaleista voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan tasaiseksi kerrokseksi. Lisää marinoidut kirjolohisuikaleet väliin ja niiden päälle jälleen Kesäporkkanasuikaleita ja perunasuikaleita.
-
Sekoita kasvirasvasekoite, maissitärkkelys ja suola hyvin keskenään.
Kaada neste tasaisesti vuokaan. Painele pintaan muutamia aukkoja, että neste pääsee massan joukkoon.
Tasoita pinta.
Riko nachoslastut ja ripottele ne vuokaan päällimmäiseksi.
Yhdistelmäpaista 160 asteessa, kosteus 25 %, n. 40 minuuttia. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |