Resepti

TexMex-kirjolohikiusaus

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
1 kg Kirjolohifileesuikaleita, tuore
0,006 kg Taco mausteseosta, Santa Maria
0,05 kg Barbeque-kastiketta, Santa Maria
3 kg Perunasuikaleita, kypsä, vakuumi
1 kg Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste
1 l Kasvirasvasekoitetta tai ruokakermaa
0,035 kg Maissitärkkelystä
0,036 kg Suolaa
0,05 kg Nacholastuja, naturel

Valmistusohjeet

  1. Marinoi kirjolohisuikaleet Taco mausteseoksessa ja BBQ- kastikkeessa noin 20 minuuttia.
  2. Kaada puolet perunasuikaleista ja Kesäporkkanasuikaleista voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan tasaiseksi kerrokseksi. Lisää marinoidut kirjolohisuikaleet väliin ja niiden päälle jälleen Kesäporkkanasuikaleita ja perunasuikaleita.
  3. Sekoita kasvirasvasekoite, maissitärkkelys ja suola hyvin keskenään. Kaada neste tasaisesti vuokaan. Painele pintaan muutamia aukkoja, että neste pääsee massan joukkoon. Tasoita pinta. Riko nachoslastut ja ripottele ne vuokaan päällimmäiseksi. Yhdistelmäpaista 160 asteessa, kosteus 25 %, n. 40 minuuttia. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.

TexMex-kirjolohikiusaus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske