Resepti
Ainekset
| 0,15 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,4 | kg | Apetit Kotimaisia Porkkanasuikaleita, pakaste |
| 0,4 | kg | Paprikasuikaleita, punainen, tuore |
| 0,25 | kg | Herkkusieniviipaleita, tuore |
| 0,4 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
| 0,5 | kg | Sokeriherne |
| 0,02 | kg | Valkosipulia |
| 0,05 | kg | Chilipaprika punainen |
| 0,5 | kg | Kidneypapuja, kypsiä, valutettuina |
| 1,8 | kg | Kookosmaito |
| 2,25 | kg | Kasvislientä |
| 0,3 | kg | Chilikastiketta, makeaa |
| 0,2 | kg | Limemehu tuorepuristettu |
| 0,55 | kg | Riisinuudeli |
| 1,2 | kg | Vettä |
| 0,1 | kg | Korianteria, tuore |
Valmistusohjeet
- Kuumenna öljy laakeassa kattilassa. Lisää kasvissuikaleet, herkkusienet sekä sokeriherneet ja kuullota hetki.
- Hienonna valkosipuli ja chili. Huuhtele kidneypavut ja lisää ne pataan. Kuullota vielä hetki.
- Kuumenna kookosmaito, kasvisliemi ja chilikastike. Lisää liemi kasvisten sekaan. Kiehauta nopeasti ja lisää limen mehu. Tarkista maku.
- Keitä nuudeli erikseen, valuta ja jäähdytä. Annostele nuudeleita kulhoon ja kaada kuumaa keittoa päälle.
- Viimeistele hienonnetulla korianterilla.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti