Resepti
Ainekset
0,15 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,4 | kg | Apetit Kotimaisia Porkkanasuikaleita, pakaste |
0,4 | kg | Paprikasuikaleita, punainen, tuore |
0,25 | kg | Herkkusieniviipaleita, tuore |
0,4 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
0,5 | kg | Sokeriherne |
0,02 | kg | Valkosipulia |
0,05 | kg | Chilipaprika punainen |
0,5 | kg | Kidneypapuja, kypsiä, valutettuina |
1,8 | kg | Kookosmaito |
2,25 | kg | Kasvislientä |
0,3 | kg | Chilikastiketta, makeaa |
0,2 | kg | Limemehu tuorepuristettu |
0,55 | kg | Riisinuudeli |
1,2 | kg | Vettä |
0,1 | kg | Korianteria, tuore |
Valmistusohjeet
- Kuumenna öljy laakeassa kattilassa. Lisää kasvissuikaleet, herkkusienet sekä sokeriherneet ja kuullota hetki.
- Hienonna valkosipuli ja chili. Huuhtele kidneypavut ja lisää ne pataan. Kuullota vielä hetki.
- Kuumenna kookosmaito, kasvisliemi ja chilikastike. Lisää liemi kasvisten sekaan. Kiehauta nopeasti ja lisää limen mehu. Tarkista maku.
- Keitä nuudeli erikseen, valuta ja jäähdytä. Annostele nuudeleita kulhoon ja kaada kuumaa keittoa päälle.
- Viimeistele hienonnetulla korianterilla.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |