Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0,04 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,25 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,6 | kg | Palvikinkkukuutiota |
2,5 | l | Vettä |
0,07 | kg | Kasvisliemijauhetta |
0,008 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,035 | kg | Siirappia |
0,003 | kg | Oreganoa, kuivattu |
0,002 | kg | Kurkumaa |
0,002 | kg | Pippurisekoitusta |
0,005 | kg | Suolaa |
0,12 | kg | Maissitärkkelystä (Snow flake) |
0,5 | l | Kasvirasvasekoitetta |
1 | kg | Apetit Verdekasviksia, pakaste |
0,6 | kg | Tummaa Kierrepastaa (Torino) |
0,2 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
0,075 | kg | Aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina |
Valmistusohjeet
-
Freesaa sipuli padassa öljyssä, lisää kinkkukuutiot.
Lisää vesi, liemijauhe ja mausteet. Jätä pieni osa vedestä nestesuurusta varten. Kuumenna kiehumapisteeseen.
Tee nestesuurus maissitärkkelyksestä ja vedestä, lisää se pataan, samoin kasvirasvasekoite ja Verde kasvissekoitus.
Nosta kiehumapisteeseen ja tarkista maku.
Mausta asiakkaittesi maun mukaan. Kastike saa olla runsasmakuinen.
Voit korvata osan palvikinkusta myös pekonikuutioilla. -
Mittaa raaka pasta vuokaspraylla voideltuun GN-vuokaan (0,6 kg/1kpl GN 1/1-65).
Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin.
Ripota pinnalle juustoraastetta ja aurinkokuivattuja tomattikuutioita.
Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia, kosteus 50 %.
Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää.
Anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua.
Gluteeniton pastavuoka on helppo tehdä samalla ohjeella vaihtamalla vain pasta gluteenittomaksi.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |