Resepti

Verde-kinkkupasta

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,04 l Mildola Rypsiöljyä
0,25 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,6 kg Palvikinkkukuutiota
2,5 l Vettä
0,07 kg Kasvisliemijauhetta
0,008 kg Valkosipulimurskaa
0,035 kg Siirappia
0,003 kg Oreganoa, kuivattu
0,002 kg Kurkumaa
0,002 kg Pippurisekoitusta
0,005 kg Suolaa
0,12 kg Maissitärkkelystä (Snow flake)
0,5 l Kasvirasvasekoitetta
1 kg Apetit Verdekasviksia, pakaste
0,6 kg Tummaa Kierrepastaa (Torino)
0,2 kg Juustoraastetta (mozzarella)
0,075 kg Aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina

Valmistusohjeet

  1. Freesaa sipuli padassa öljyssä, lisää kinkkukuutiot. Lisää vesi, liemijauhe ja mausteet. Jätä pieni osa vedestä nestesuurusta varten. Kuumenna kiehumapisteeseen. Tee nestesuurus maissitärkkelyksestä ja vedestä, lisää se pataan, samoin kasvirasvasekoite ja Verde kasvissekoitus. Nosta kiehumapisteeseen ja tarkista maku. Mausta asiakkaittesi maun mukaan. Kastike saa olla runsasmakuinen.

    Voit korvata osan palvikinkusta myös pekonikuutioilla.
  2. Mittaa raaka pasta vuokaspraylla voideltuun GN-vuokaan (0,6 kg/1kpl GN 1/1-65). Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin. Ripota pinnalle juustoraastetta ja aurinkokuivattuja tomattikuutioita. Yhdistelmäpaista 150 asteessa n. 25-30 minuuttia, kosteus 50 %. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua.

    Gluteeniton pastavuoka on helppo tehdä samalla ohjeella vaihtamalla vain pasta gluteenittomaksi.
Verde-kinkkupasta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske