Resepti
Ainekset
| 0,03 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,01 | kg | Curry |
| 2,5 | kg | Vettä |
| 0,04 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
| 1,5 | kg | Apetit Papu-porkkanamix |
| 2 | kg | Apetit Peruna- jakeittokasviksia, pakaste |
| 0,75 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
| 0,005 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
| 0,01 | kg | Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Kiehauta curry öljyssä padassa. Lisää vesi, kasvisliemijauhe, Papu-porkkanamix ja Peruna- ja Keittokasvikset. Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia. Lisää kasvirasvasekoite ja yrtit. Anna hautua hetki. Tarkista maku. Lisää keiton pinnalle hienonnettuja yrttejä ennen tarjoilua.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti