Apetit Kasvisjauhis – kasvipohjainen vaihtoehto

Apetitin Kasvisjauhis-tuoteperhe on pakastealtaiden kestosuosikki, josta löytyy kasvipohjainen vaihtoehto moneen tarkoitukseen.

Kasvisjauhis-tuoteperheen pyörykät, pihvit, nuggetit ja pizzat on kehitetty mutkattomiksi ja maukkaiksi käyttövalmiiksi kasviproteiinituotteiksi, jotka on helppo sisällyttää erilaisiin arkiruokiin. Mutkattomuutensa ja hyvän makunsa ansiosta Kasvisjauhis on koko perheen arkiruokaa, joka maistuu taatusti niin lapsille kuin aikuisillekin.

Apetit Kasvisjauhis -tuotteet ovat täysin kasviperäisiä ja ne soveltuvat myös vegaaniseen ruokavalioon. Kasvisjauhis-tuotteiden pääraaka-aine on herneproteiini. Kaikki Apetit Kasvisjauhis -tuotteet valmistetaan Suomessa: pihvit, pyörykät ja nuggetit Säkylässä ja pizzat Pudasjärvellä.

Apetit Kasvisjauhis -tuoteperheeseen kuuluu: Kasvisjauhis Vegenugget Mexican, Kasvisjauhispihvit, Kasvisjauhispyörykät, Kasvisjauhispihvit Crispy sekä Kasvisjauhispizzat Original, Vegelover ja Mexican Nacho. Kasvisjauhiksessa maistuvat umami ja häivähdys grillauksen makua. Kokeile ja tykästy!

Sarjan uutuus täynnä tuttuja makuja – kuituja ja proteiinia herkullisessa Tex Mex -makumaailmassa 

Tex Mex Siemen-kasvispyörykkä on kuitu- ja proteiinipitoinen herkullinen uutuus. Rapeita siemeniä, kotimaista gluteenitonta kauraa ja herneproteiinia sisältävän tuotteen makumaailma on tuttu ja suosittu.  

Tex Mex Siemen-kasvispyörykkä sopii monenlaiseen ruokaan; arkiruoaksi muusin tai spagetin kanssa tai ihan vain sellaisenaan dipin kanssa. Kaura, auringonkukan- ja kurpitsansiemenet tuovat tuotteelle mehevyyttä ja mukavaa suutuntumaa.

Tex Mex Siemen-kasvispyörykkä on gluteeniton, laktoositon, kuitu- ja proteiinipitoinen ja 100-prosenttisesti kasviperäinen. 

Tiesitkö? Kasvisjauhis on vegaaninen, soijaton, gluteeniton ja laktoositon tuote, minkä ansiosta se sopii moniin ruokavalioihin. Lisäksi se on runsasproteiininen ja kuitupitoinen.

Tutustu Kasvisjauhis-tuotteisiin:

Inspiraatiota herkutteluun Apetitin reseptivinkeistä: