Apetit Kasvisjauhis – kasvipohjainen vaihtoehto

Apetitin Kasvisjauhis-tuoteperhe on pakastealtaiden kestosuosikki, josta löytyy kasvipohjainen vaihtoehto moneen tarkoitukseen.

Kasvisjauhis-tuoteperheen pyörykät, pihvit, nuggetit ja pizzat on kehitetty mutkattomiksi ja maukkaiksi käyttövalmiiksi kasviproteiinituotteiksi, jotka on helppo sisällyttää erilaisiin arkiruokiin. Mutkattomuutensa ja hyvän makunsa ansiosta Kasvisjauhis on koko perheen arkiruokaa, joka maistuu taatusti niin lapsille kuin aikuisillekin.

Apetit Kasvisjauhis -tuotteet ovat täysin kasviperäisiä ja ne soveltuvat myös vegaaniseen ruokavalioon. Kasvisjauhis-tuotteiden pääraaka-aine on herneproteiini. Kaikki Apetit Kasvisjauhis -tuotteet valmistetaan Suomessa: pihvit, pyörykät ja nuggetit Säkylässä ja pizzat Pudasjärvellä.

Apetit Kasvisjauhis -tuoteperheeseen kuuluu: Kasvisjauhis Vegenugget Mexican, Kasvisjauhispihvit, Kasvisjauhispyörykät, Kasvisjauhispihvit Crispy sekä Kasvisjauhispizzat Original, Vegelover ja Mexican Nacho . Nappaa ne kaupan pakastealtaasta!

Uudistettu Kasvisjauhis-tuoteperhe on nyt entistäkin maistuvampi

Apetit Kasvisjauhispihvien, Crispy Chick Kasvisjauhispihvien ja Kasvisjauhispyöryköiden reseptiä on uudistettu syksyllä 2020. Uudistuksen ansiosta tuttu suosikki on nyt entistä maukkaampi ja rakenteeltaan parempi. Uudistetussa kasvisjauhiksessa maistuvat umami ja häivähdys grillauksen makua. Kokeile ja tykästy!

Tiesitkö? Kasvisjauhis on vegaaninen, soijaton, gluteeniton ja laktoositon tuote, minkä ansiosta se sopii moniin ruokavalioihin. Lisäksi se on runsasproteiininen ja kuitupitoinen.

Tutustu Kasvisjauhis-tuotteisiin:

 

Inspiraatiota herkutteluun Apetitin reseptivinkeistä: