Apetit Luomu

Uutuus: Klassikkokeiton luomuversio nyt kaupoissa!

Suomalaisten suursuosikki, Apetitin perinteinen pinaattikeitto, on saanut kaverikseen Apetit Luomu Pinaattikeiton. Kotimaisesta luomupinaatista valmistettu lisäaineeton ja proteiinipitoinen keitto on tehty tutun ja herkullisen reseptin mukaan.

Pinaattikeitto on monen keittiön luottotuote ja pakasteena kiireisen kokin pelastaja – nyt myös luomuna!

Kaikki kasvisten hyödyt – luomuna

Apetitin valikoimaan kuuluu kymmenen maistuvaa ja arkea helpottavaa luomutuotetta: keittoja, kasvispihvejä ja kasvissekoituksia. Puhtaat ja laadukkaat luomukasvikset on viljelty saman Vastuuviljely-menetelmän periaatteiden mukaisesti kuin muutkin Apetitin viljelyttämät kasvikset.

Apetitin luomutuotteet löydät vaivattomasti kaupan pakastealtaasta. Pakkasessa ne odottavat sadonkorjuutuoreina ja käyttövalmiina heti kun niitä tarvitset – ota pussista tarvitsemasi määrä ja jätä loput pakkaseen odottamaan seuraavaa käyttökertaa! 

 

Tutustu Apetitin luomutuotteisiin:

TIESITKÖ? Apetit luomukasvissekoitukset kuuluvat Kotimainen-sarjaan, eli niiden kasvikset ovat aina 100 % kotimaisia.

Pakkaukset uusiutuvista luonnonvaroista

Apetitin luomukasvissekoitukset pakataan kierrätettävästä Green PE -materiaalista valmistettuihin pakkauksiin. Green PE tehdään sokerinvalmistuksen sivutuotteena jalostetusta etanolista, eikä se sisällä fossiilisia raaka-aineita.

Miten Apetit valvoo luomutuotantoaan?

Apetit soveltaa luomuviljelyssään samoja Apetit Vastuuviljelu -periaatteita kuin muussakin viljelyttämisessä. Kaikki kasvi- ja maaperätiedot sekä viljelytoimenpiteet kirjataan ViRe-järjestelmään. Jos tiedoissa on puutteita, ei Apetit vastaanota tuotetta tehtaalle.

Omavalvontamme lisäksi viranomaiset tukevat Apetit-laatuprosessia. Luomua, kuten muutakin elintarviketuotantoa, valvotaan Suomessa tarkasti.

TIESITKÖ? Joka kolmas suomalainen käyttää luomutuotteita vähintään viikoittain (Luomun kuluttajabarometri 2019)

Kokeile Apetit-luomutuotteita seuraavilla resepteillä: