Resepti

Broileri-kermaperunavuoka

Arvio: 3.6 / 5

Helppo ja ruokaisa vuokaruoka, jonka kypsyessä hoituvat kotityöt.

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Gluteeniton
Broileri-kermaperunavuoka

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Kermaperunoita (700 g)
1rklApetit Neito rypsiöljyä
1rskanan rintafileetä
1pssApetit Kotimainen herneitä (200 g)
2kevätsipulinvartta
1valkosipulin kynsi
1tlmustapippuria

Valmistusohjeet

1. Kaada kermaperunat uunivuokaan.

2. Kuumenna tilkka rypsiöljyä paistinpannulla. Leikkaa kananrintafileet reiluiksi haarukkapaloiksi ja ruskista nopeasti pannulla. Siirrä lihapalat vuokaan. Pilko joukkoon kevätsipulit ja kuorittu valkosipulinkynsi. Mausta mustapippurilla. Kypsennä 225 °C:ssa 40 minuuttia.

3. Vinkki! Voit käyttää myös Apetit Valkosipulikermaperoita