Resepti
Broileri-kermaperunavuoka
Arvio: 3.6 / 5
Helppo ja ruokaisa vuokaruoka, jonka kypsyessä hoituvat kotityöt.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Kermaperunoita (700 g) |
1 | rkl | Apetit Neito rypsiöljyä |
1 | rs | kanan rintafileetä |
1 | pss | Apetit Kotimainen herneitä (200 g) |
2 | kevätsipulinvartta | |
1 | valkosipulin kynsi | |
1 | tl | mustapippuria |
Valmistusohjeet
1. Kaada kermaperunat uunivuokaan.
2. Kuumenna tilkka rypsiöljyä paistinpannulla. Leikkaa kananrintafileet reiluiksi haarukkapaloiksi ja ruskista nopeasti pannulla. Siirrä lihapalat vuokaan. Pilko joukkoon kevätsipulit ja kuorittu valkosipulinkynsi. Mausta mustapippurilla. Kypsennä 225 °C:ssa 40 minuuttia.
3. Vinkki! Voit käyttää myös Apetit Valkosipulikermaperoita