Resepti

Broileri-kermaperunavuoka

Helppo ja ruokaisa vuokaruoka, jonka kypsyessä hoituvat kotityöt.

Valmistusaika: yli 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Broileri-kermaperunavuoka

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Uunivalmis Kermaperunaa
1rklNeito rypsiöljyä™
1rskanan rintafileetä
1pssApetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
2kevätsipulia
1valkosipulin kynsi
1tlmustapippuria

Valmistusohjeet

1. Kaada kermaperunat uunivuokaan.

2. Kuumenna tilkka rypsiöljyä paistinpannulla. Leikkaa kananrintafileet reiluiksi haarukkapaloiksi ja ruskista nopeasti pannulla. Siirrä lihapalat vuokaan. Pilko joukkoon kevätsipulit ja kuorittu valkosipulinkynsi. Mausta mustapippurilla. Kypsennä 225 °C:ssa 40 minuuttia.

3. Vinkki! Voit käyttää myös Apetit Uunivalmis Valkosipulikermaperunaa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!