Resepti
Chicken lo mein eli kanawok soijakastikkeella
Arvio: 4.4 / 5
Kasviksista ja broilerin fileesuikaleesta valmistuu täyttävä herkku.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2
Ainekset
1 | tl | maissitärkkelystä |
1 | tl | vettä |
0,5 | rs | broilerin fileesuikaletta |
1 | tl | Apetit-rypsiöljyä |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Wok kasvissekoitusta (à 450 g) |
0,5 | valkosipulinkynsi hienonnettuna | |
0,5 | tl | valkoviiniviinietikkaa |
2,5 | tl | soijakastiketta |
0,5 | tl | seesamöljyä |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
2 | nuudelilevyä pakkauksen ohjeella kypsennettynä | |
0,5 | dl | lehtipersiljaa |
Valmistusohjeet
1. Sekoita kulhossa maissitärkkelys ja vesi. Kääntele fileesuikaleet seoksessa ja jätä huoneenlämpöön hetkeksi.
2. Ruskista fileesuikaleita kuumalla pannulla öljytilkassa muutama minuutti. Lisää kasvikset ja valkosipuli, jatka kypsennystä viitisen minuuttia.
3. Mausta seos etikalla, soijalla ja seesamöljyllä.
4. Tarjoa nuudelien kanssa ja koristele persiljalla.