Resepti
Kana-juurespata ja perunamuusia
Arvio: 3.2 / 5
Herkullinen ja helppo pataruoka.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
500 | g | broilerin rintafileitä |
2 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | tl | paprikajauhetta |
1 | tl | rosmariinia |
2 | valkosipulinkynttä hienonnettuna | |
1 | pss | Apetit Kotimainen Juureskuutioita |
1 | rkl | hunajaa |
6 | dl | kanalientä |
1 | tl | suolaa |
0,5 | tl | mustapippuria |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
2 | prk | Apetit Perinteistä perunamuusia |
Valmistusohjeet
1. Paloittele rintafileet ja kuumenna rypsiöljy padassa. Ruskista broileripaloja muutama minuutti ja lisää paprikajauhe, rosmariini sekä hienonnettu valkosipuli. Paista pari minuuttia sekoittaen ja lisää hunaja, vesi tai kanaliemi ja suola sekä mustapippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kannen alla miedolla lämmöllä n. 45 minuuttia.
2. Lisää jäiset juureskuutiot hauduttamisen loppuvaiheessa noin 15 minuttia ennen ruoan valmistumista. Tarjoile perunamuusin kera.