Resepti

Kana-juurespata ja perunamuusia

Arvio: 3.2 / 5

Herkullinen ja helppo pataruoka.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Kana-juurespata ja perunamuusia

Ainekset

500gbroilerin rintafileitä
2rklNeito Rypsiöljyä™
1tlpaprikajauhetta
1tlrosmariinia
2valkosipulinkynttä hienonnettuna
1pssApetit Kotimainen Juureskuutioita
1rklhunajaa
6dlkanalientä
1tlsuolaa
0,5tlmustapippuria
Tarjoiluun
2prkApetit Perinteistä perunamuusia

Valmistusohjeet

1. Paloittele rintafileet ja kuumenna rypsiöljy padassa. Ruskista broileripaloja muutama minuutti ja lisää paprikajauhe, rosmariini sekä hienonnettu valkosipuli. Paista pari minuuttia sekoittaen ja lisää hunaja, vesi tai kanaliemi ja suola sekä mustapippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta kannen alla miedolla lämmöllä n. 45 minuuttia.

2. Lisää jäiset juureskuutiot hauduttamisen loppuvaiheessa noin 15 minuttia ennen ruoan valmistumista. Tarjoile perunamuusin kera.