Resepti
Kanatacot
Arvio: 4 / 5
Kanasta, kasviksista ja tacokuorista valmistuu supernopea &-maukas ruoka.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
1 | pkt | broilerin ohutleikettä suikaloituna |
1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
1 | tl | chilimaustetta |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen -sipulikuutioita (à 200g) |
2 | valkosipulinkynttä | |
250 | g | tomaattimurskaa |
0,5 | pss | Apetit Maalaiskasviksia (à 300g) |
Guacamole | ||
---|---|---|
2 | avokadoa | |
1 | tl | tuoretta chiliä suikaloituna |
0,5 | sitruunan mehu | |
Tarjoiluun | ||
1 | pkt | tacokuoria |
Valmistusohjeet
1. Valmista ensin guacamole. Muussaa avokadot haarukalla. Mausta chilillä, sitruunalla ja ripauksella suolaa.
2. Ruskista broilerisuikaleet kasviöljy-chiliseoksessa paistinpannulla lähes kypsiksi. Lisää sipulikuutiot ja jatka ruskistamista hetkinen. Hienonna pannulle valkosipulinkynnet. Lisää tomaattimurska ja kasvikset. Hauduta kastiketta noin 5 minuutin ajan välillä sekoitellen. Tarjoa broileri-kasvisseos tacojen täytteenä.