Resepti

Kanatacot

Arvio: 4 / 5

Kanasta, kasviksista ja tacokuorista valmistuu supernopea &-maukas ruoka.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Kanatacot

Ainekset

1pktbroilerin ohutleikettä suikaloituna
1rklApetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä
1tlchilimaustetta
0,5pssApetit Kotimainen -sipulikuutioita (à 200g)
2valkosipulinkynttä
250gtomaattimurskaa
0,5pssApetit Maalaiskasviksia (à 300g)
Guacamole
2avokadoa
1tltuoretta chiliä suikaloituna
0,5sitruunan mehu
Tarjoiluun
1pkttacokuoria

Valmistusohjeet

1. Valmista ensin guacamole. Muussaa avokadot haarukalla. Mausta chilillä, sitruunalla ja ripauksella suolaa.

2. Ruskista broilerisuikaleet kasviöljy-chiliseoksessa paistinpannulla lähes kypsiksi. Lisää sipulikuutiot ja jatka ruskistamista hetkinen. Hienonna pannulle valkosipulinkynnet. Lisää tomaattimurska ja kasvikset. Hauduta kastiketta noin 5 minuutin ajan välillä sekoitellen. Tarjoa broileri-kasvisseos tacojen täytteenä.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!