Resepti
Kanatacot
Arvio: 4 / 5
Kanasta, kasviksista ja tacokuorista valmistuu supernopea &-maukas ruoka.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pkt | broilerin ohutleikettä suikaloituna |
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | tl | chilimaustetta |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen -sipulikuutioita (à 200g) |
2 | valkosipulinkynttä | |
250 | g | tomaattimurskaa |
0,5 | pss | Apetit Maalaiskasviksia (à 300g) |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | pkt | tacokuoria |
Guacamole | ||
2 | avokadoa | |
0,5 | pss | Apetit Kotimaisia sipulikuutioita (à 200g) |
1 | tl | tuoretta chiliä suikaloituna |
0,5 | sitruunan mehu |
Valmistusohjeet
1. Ruskista broilerisuikaleet kasviöljy-chiliseoksessa paistinpannulla lähes kypsiksi. Lisää sipulikuutiot ja jatka ruskistamista hetkinen. Hienonna pannulle valkosipulinkynnet. Lisää tomaattimurska ja kasvikset. Keitä kastiketta viitisen minuuttia sitä koko ajan sekoitellen. Varo, kastike roiskuu helposti kiehuessaan!
2. Tarjoa broileri-kasvisseos tacojen täytteenä.
3. Soseuta lisukkeeksi guacamole-tahna tai osta valmis tuote.