Resepti
Kanatacot
Arvio: 4 / 5
Kanasta, kasviksista ja tacokuorista valmistuu supernopea &-maukas ruoka.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 1 | pkt | broilerin ohutleikettä suikaloituna |
| 1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
| 1 | tl | chilimaustetta |
| 0,5 | pss | Apetit Kotimainen -sipulikuutioita (à 200g) |
| 2 | valkosipulinkynttä | |
| 250 | g | tomaattimurskaa |
| 0,5 | pss | Apetit Maalaiskasviksia (à 300g) |
| Guacamole | ||
|---|---|---|
| 2 | avokadoa | |
| 1 | tl | tuoretta chiliä suikaloituna |
| 0,5 | sitruunan mehu | |
| Tarjoiluun | ||
| 1 | pkt | tacokuoria |
Valmistusohjeet
1. Valmista ensin guacamole. Muussaa avokadot haarukalla. Mausta chilillä, sitruunalla ja ripauksella suolaa.
2. Ruskista broilerisuikaleet kasviöljy-chiliseoksessa paistinpannulla lähes kypsiksi. Lisää sipulikuutiot ja jatka ruskistamista hetkinen. Hienonna pannulle valkosipulinkynnet. Lisää tomaattimurska ja kasvikset. Hauduta kastiketta noin 5 minuutin ajan välillä sekoitellen. Tarjoa broileri-kasvisseos tacojen täytteenä.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti