Resepti

Kanatacot

Kanasta, kasviksista ja tacokuorista valmistuu supernopea &-maukas ruoka.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Kanatacot

Ainekset

1pktbroilerin ohutleikettä suikaloituna
1rklNeito Rypsiöljyä™
1tlchilimaustetta
0,5pssApetit Kotimainen -sipulikuutioita (à 200g)
2valkosipulinkynttä
250gtomaattimurskaa
0,5pssApetit Maalaiskasviksia (à 300g)
Tarjoiluun
1pkttacokuoria
Guacamole
2avokadoa
0,5pssApetit Kotimaisia sipulikuutioita (à 200g)
1tltuoretta chiliä suikaloituna
0,5sitruunan mehu

Valmistusohjeet

1. Ruskista broilerisuikaleet kasviöljy-chiliseoksessa paistinpannulla lähes kypsiksi. Lisää sipulikuutiot ja jatka ruskistamista hetkinen. Hienonna pannulle valkosipulinkynnet. Lisää tomaattimurska ja kasvikset. Keitä kastiketta viitisen minuuttia sitä koko ajan sekoitellen. Varo, kastike roiskuu helposti kiehuessaan!

2. Tarjoa broileri-kasvisseos tacojen täytteenä.

3. Soseuta lisukkeeksi guacamole-tahna tai osta valmis tuote.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!