Resepti
Kanatortillat Wok vihanneksilla & maapähkinävoikastikkeella
Arvio: 3.5 / 5
Valmistusaika: Alle 5 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
1 | rkl | Apetit Rypsiöljyä |
400 | g | broilerin fileetä suikaleina |
1 | kpl | limen kuori ja mehu |
2 | kpl | valkosipulinkynttä |
1 | rkl | tuoretta inkivääriä raastettuna |
3 | rkl | soijakastiketta |
1 | rkl | sokeria |
1 | tl | sambal oelek -chilitahnaa (tai srirachaa) |
1 | pss | Apetit Maustettu Wok yrttistä (à 400 g) |
150 | g | punakaalia |
0,5 | rkl | Apetit Rypsiöljyä |
suolaa | ||
8 | kpl | tortillalettua |
ranskankermaa | ||
tuoretta korianteria tai thaibasilikaa | ||
Maapähkinävoikastike: | ||
---|---|---|
1 | dl | maapähkinävoita |
1 | kpl | limen mehu |
1 | rkl | soijakastiketta |
0,5 | rkl | kookos- tai muscovadosokeria |
1 | tl | sambal oelek -chilitahnaa |
2 | rkl | vettä |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla ja ruskista broilerisuikaleet kunnolla.
2. Raasta limen kuori ja purista mehu pieneen kulhoon. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi, raasta inkivääri. Lisää ne kulhoon yhdessä soijakastikkeen, sokerin ja sambal oelekin kanssa. Sekoita ja kaada kypsien broilereiden päälle. Anna kiehahtaa.
3. Kuumenna Maustettu Wok pakkauksen ohjeen mukaan pannulla.
4. Leikkaa punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi ja hiero sen joukkoon ½ rkl öljyä ja ripaus suolaa.
5. Täytä lämmitetyt tortillaletut ranskankermalla, punakaalilla, Wok -vihanneksilla, broilerilla, maapähkinävoikastikkeella ja korianterilla. Tarjoile heti.
6. Maapähkinävoikastike: Sekoita kaikki aineet keskenään ja lisää vettä sen verran, että saat sopivan paksuisen kastikkeen.