Resepti

Kanatortillat Wok vihanneksilla & maapähkinävoikastikkeella

Arvio: 3.5 / 5

Valmistusaika: Alle 5 min.

Annosmäärä: 4

Maidoton
Kanatortillat Wok vihanneksilla & maapähkinävoikastikkeella

Ainekset

1rklApetit Rypsiöljyä
400gbroilerin fileetä suikaleina
1kpllimen kuori ja mehu
2kplvalkosipulinkynttä
1rkltuoretta inkivääriä raastettuna
3rklsoijakastiketta
1rklsokeria
1tlsambal oelek -chilitahnaa (tai srirachaa)
1pssApetit Maustettu Wok yrttistä (à 400 g)
150gpunakaalia
0,5rklApetit Rypsiöljyä
suolaa
8kpltortillalettua
ranskankermaa
tuoretta korianteria tai thaibasilikaa
Maapähkinävoikastike:
1dlmaapähkinävoita
1kpllimen mehu
1rklsoijakastiketta
0,5rklkookos- tai muscovadosokeria
1tlsambal oelek -chilitahnaa
2rklvettä

Valmistusohjeet

1. Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla ja ruskista broilerisuikaleet kunnolla.

2. Raasta limen kuori ja purista mehu pieneen kulhoon. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi, raasta inkivääri. Lisää ne kulhoon yhdessä soijakastikkeen, sokerin ja sambal oelekin kanssa. Sekoita ja kaada kypsien broilereiden päälle. Anna kiehahtaa.

3. Kuumenna Maustettu Wok pakkauksen ohjeen mukaan pannulla.

4. Leikkaa punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi ja hiero sen joukkoon ½ rkl öljyä ja ripaus suolaa.

5. Täytä lämmitetyt tortillaletut ranskankermalla, punakaalilla, Wok -vihanneksilla, broilerilla, maapähkinävoikastikkeella ja korianterilla. Tarjoile heti.

6. Maapähkinävoikastike: Sekoita kaikki aineet keskenään ja lisää vettä sen verran, että saat sopivan paksuisen kastikkeen.