Resepti

Karibialainen kalakeitto

Arvio: 3.8 / 5

Runsaasti kasviksia ja mehevää kalaa Karibian rytmeillä kevennettynä.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Karibialainen kalakeitto

Ainekset

300gruodotonta, nahatonta kalafileetä
2rklöljyä
1lvettä
2kalaliemikuutiota
4perunaa
1pssApetit Keittojuureksia (200 g)
1prktomaattimurskaa (400 g)
2isoa valkosipulinkynttä
1rklpersiljaa
0,5tlmustapippuria
0,5tlkurkumaa
1tlsuolaa
1rkltilliä

Valmistusohjeet

1. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota pilkottuja valkosipulinkynsiä. Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

2. Lisää ensin pienet perunakuutiot ja sitten keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet. Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

3. Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä. Ripottele pinnalle tilliä ja tarjoile leivän kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!