Resepti
Kukkakaali-pistaasi-guacamole ja naan
Arvio: 4 / 5
Kuumenna parilassa naan ja sipaise se mausteöljyllä. Tarjoa kukkakaali-pistaasi-guacamolen kanssa.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | dl | suolattuja pistaasipähkinöitä |
1 | pss | Apetit Kukkakaalia |
1 | avocado | |
3 | palaa Apetit Kotimainen Pinaattia kohmeisena | |
Tarjoiluun: | ||
---|---|---|
Naan-leipää | ||
Apetit Valkosipuli-basilika rypsiöljyä |
Valmistusohjeet
1. Laita pistaasit tehosekoittajaan ja rouhi niitä hetki. Pähkinät saavat jäädä melko isokokoisiksi. Siirrä pähkinärouhe sivuun.
2. Hienonna tehosekoittajassa kukkakaali, avocadon sisusta ilman kiveä sekä pinaatti. Sekoita tahnan joukkoon osa pähkinärouheesta. Levitä seos laakeaan astiaan ja viimeistele lopulla pistaasirouheella.
3. Kuumenna naan parilalla ja sipaise pintaan mausteöljyä. Tarjoa lämmin leipä levitteen kanssa. Tahna säilyy hygienisenä, kun leivästä repäistään pala ja sillä pyyhkäistään levitettä.
5. Vinkki! Voit ripotella leiville nigellan eli ryytineidon siemeniä!