Resepti
Kylmäsavulohi-kasvissalaatti
Arvio: 5 / 5
Ruokaisa kalaa ja perunaa sekä rouskuvaa keltaista porkkanaa sisältävä salaatti.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | pkt | kylmäsavulohta (á 150 g) |
1 | pss | Apetit Aurinkokasviksia (300 g) |
3 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
1 | rkl | kylmää vettä |
2 | rkl | limetin mehua |
1 | tl | ranskalaista sinappia |
1 | tl | sokeria |
1 | tl | suolaa |
8 | pientä keitettyä perunaa | |
1 | rapea salaattikerä | |
1 | pieni tillinippu |
Valmistusohjeet
1. Sulata kasvikset mikrossa tai kiehuvassa vedessä. Sekoita oliiviöljy, vesi, limetin mehu, sinappi, sokeri ja suola kastikkeeksi ja kaada kasvisten joukkoon. Sekoita maut hyvin sekaisin.
2. Paloittele perunat ja revi salaatti haarukkapaloiksi. Lisää perunat ja salaatti varovasti käännellen kasvisten joukkoon.
3. Kaada kasvikset isolle vadille tai jaa lautasille. Asettele päälle kylmäsavulohiviipaleet. Koristele tuoreella tillillä ja tarjoile.