Resepti
Lämmin punajuuri-vuohenjuustosalaatti
Arvio: 3.7 / 5
Oletko ajatellut, että punajuuresta valmistuu maukas ja ruokaisa salaatti kesäillassakin? Pariloi kasvispakastevalmisteena myytävät punajuuret houkuttelevaan salaattiin.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
400 | g | punajuuria |
1 | punasipuli kuorittuna ja lohkottuna | |
1 | pss | Apetit pinaattia (à 150 g) |
4 | vuohenjuustokiekkoa | |
mustapippuria rouheena | ||
sormisuolaa | ||
Liemi: | ||
---|---|---|
2 | rkl | Apetit Valkosipuli-basilika rypsiöljyä |
1 | tl | vaaleaa aceto balsamico -viinietikkaa |
1 | tl | Dijon-sinappia |
Tarjoiluun: | ||
1 | rs | Apetit Kasvisjauhispihvit Crispy (à 240 g) |
pinjansiemeniä |
Valmistusohjeet
1. Kuori ja kuutioi punajuuret. Pariloi punajuuret uunissa keskilämmöllä kypsiksi. Lisää pariloinnin loppuvaiheessa joukkoon sipulilohkot. Siirrä kasvikset kulhoon.
2. Sekoita liemi, kaada se kasvisten päälle ja pidä lämpimänä ja pariloi tarjolle Apetit Paneroidut Kasvisjauhis Leikkeet tai pihvejä, pyöryköitä ja nuggettejamme. Pariloi myös kourallinen pinjansiemeniä.
3. Pariloi pinaattia hetki. Lehdet saavat jäädä puolikypsiksi.
4. Kokoa aineksista näyttävä salaatti ja mausta se ripauksella sormisuolaa, mustapippuria. Jaa päälle pinjansiemenet ja tarjoa leikkeiden, pihvien, pyöryköiden ja nuggettien kera.
6. Vinkki! Voit valmistaa tämän salaatin myös Apetit Isot Uunijuurekset -tuotteesta.
7.