Resepti

Lämmin purjo-perunalisäke

Tämä maukas lisäke saa veden kielelle upealla tuoksullaan!

Kasvimaani on suoratoimituspalvelu, jolla saat Apetit-sopimusviljelijöiden kasviksia kotiovellesi. Lue lisää > Kasvimaani-palvelusta.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 5 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Lämmin purjo-perunalisäke

Ainekset

700gkeitettyjä perunoita
1purjosipuli
3rklApetit-rypsiöljyä
2rklkapriksia
4rklpersiljaa hienonnettuna
Kastike
1rklsitruunamehua
1rklvalkoviinietikkaa
1rkldijonsinappia
1tlkuivattua rakuunaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistusohjeet

1. Pilko perunat. Huuhtele purjo hyvin ja suikaloi se. Kuumenna kasviöljy isossa pannussa tai muurikassa. Lisää joukkoon perunat ja kääntele, kunnes ne saavat hieman väriä.

2. Lisää joukkoon purjosuikaleet. Sammuta lämpö ja lisää joukkoon kaprikset, persilja sekä keskenään sekoitetut kastikeainekset.

3. Kääntele ainekset sekaisin ja tarjoa lämpimänä.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!