Resepti
Lohiburgerit sienimajoneesilla & hölskykurkuilla
Arvio: 4 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
| 1 | pkt | Apetit Lohimurekepihvejä (à 240g) |
| 2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
| 4 | kpl | hampurilaissämpylää |
| salaatinlehtiä | ||
| Sienimajoneesi: | ||
|---|---|---|
| 4 | dl | tuoreita sieniä, esimerkiksi kantarelleja |
| 2,5 | dl | majoneesia |
| 1 | rkl | tuoretta timjamia hienonnettuna |
| 1 | rkl | sitruunan mehua |
| Hölskykurkut: | ||
| 1 | kpl | avomaankurkku |
| 1 | rkl | tuoretta tilliä hienonnettuna |
| 0,5 | rkl | sokeria |
| 0,5 | tl | suolaa |
| 1 | rkl | väkiviinaetikkaa |
Valmistusohjeet
1. Paista Lohimurekepihvit molemmin puolin rapeiksi öljyssä pannulla. Kuumenna hampurilaissämpylät pannulla tai grillissä ja täytä ne sienimajoneesilla, salaatilla, Lohimurekepihveillä ja hölskykurkuilla.
2. Sienimajoneesi: Putsaa sienet ja paista niitä kuumalla pannulla, kunnes enin kosteus on poistunut. Anna jäähtyä ja hienonna. Sekoita sienet majoneesin joukkoon ja mausta timjamilla ja sitruunamehulla.
3. Hölskykurkut: Leikkaa avomaankurkku ohuiksi siivuiksi. Mittaa kaikki ainekset kannelliseen astiaan ja hölskytä voimakkaasti. Anna maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti