Resepti

Lohiburgerit sienimajoneesilla & hölskykurkuilla

Arvio: 4 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon Maidoton
Lohiburgerit sienimajoneesilla & hölskykurkuilla

Ainekset

1pktApetit Lohimurekepihvejä (à 240g)
2rklApetit rypsiöljyä
4kplhampurilaissämpylää
salaatinlehtiä
Sienimajoneesi:
4dltuoreita sieniä, esimerkiksi kantarelleja
2,5dlmajoneesia
1rkltuoretta timjamia hienonnettuna
1rklsitruunan mehua
Hölskykurkut:
1kplavomaankurkku
1rkltuoretta tilliä hienonnettuna
0,5rklsokeria
0,5tlsuolaa
1rklväkiviinaetikkaa

Valmistusohjeet

1. Paista Lohimurekepihvit molemmin puolin rapeiksi öljyssä pannulla. Kuumenna hampurilaissämpylät pannulla tai grillissä ja täytä ne sienimajoneesilla, salaatilla, Lohimurekepihveillä ja hölskykurkuilla.

2. Sienimajoneesi: Putsaa sienet ja paista niitä kuumalla pannulla, kunnes enin kosteus on poistunut. Anna jäähtyä ja hienonna. Sekoita sienet majoneesin joukkoon ja mausta timjamilla ja sitruunamehulla.

3. Hölskykurkut: Leikkaa avomaankurkku ohuiksi siivuiksi. Mittaa kaikki ainekset kannelliseen astiaan ja hölskytä voimakkaasti. Anna maustua jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.