Resepti
Lohta appelsiinikastikkeessa
Arvio: 3.2 / 5
Appelsiinikastikkeessa haudutettua pehmeän hunajaista kirjolohta. Riisiä lisukkeeksi.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
300 | g | kirjolohta |
3 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | rkl | hunajaa |
1 | tl | suolaa |
Kastike: | ||
---|---|---|
0,75 | dl | appelsiinista puristettua mehua |
0,5 | tl | appelsiinikuoriraastetta |
1 | tl | kalafondia |
0,5 | tl | maissitärkkelystä |
1 | tl | mustapippurirouhetta |
Tarjoiluun: | ||
1 | pss | Apetit Parsakaalia höyrytettynä (á 200 g) |
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
2 | punaista chiliä suikaloituna | |
2 | annosta riisiä keitettynä |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa lohesta kaksi nahatonta annospalaa. Paista lohipaloja pinnoitetulla pannulla kasviöljytilkassa miedolla lämmöllä 4 minuuttia per puoli. Sipaise kalapaloille hunajaa ja mausta suolalla.
2. Sekoita kastikkekeen ainekset kulhossa. Kaada liemi pannulle. Hauduta hiljaa poreillen pari minuuttia.
3. Höyrytä parsakaali kypsäksi. Sekoita joukkoon rypsiöljy ja chili. Tarjoile riisin kera.