Resepti

Lohta appelsiinikastikkeessa

Arvio: 3.2 / 5

Appelsiinikastikkeessa haudutettua pehmeän hunajaista kirjolohta. Riisiä lisukkeeksi.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Maidoton Gluteeniton
Lohta appelsiinikastikkeessa

Ainekset

300gkirjolohta
3rklNeito Rypsiöljyä™
1rklhunajaa
1tlsuolaa
Kastike:
0,75dlappelsiinista puristettua mehua
0,5tlappelsiinikuoriraastetta
1tlkalafondia
0,5tlmaissitärkkelystä
1tlmustapippurirouhetta
Tarjoiluun:
1pssApetit Parsakaalia höyrytettynä (á 200 g)
1rklNeito Rypsiöljyä™
2punaista chiliä suikaloituna
2annosta riisiä keitettynä

Valmistusohjeet

1. Leikkaa lohesta kaksi nahatonta annospalaa. Paista lohipaloja pinnoitetulla pannulla kasviöljytilkassa miedolla lämmöllä 4 minuuttia per puoli. Sipaise kalapaloille hunajaa ja mausta suolalla.

2. Sekoita kastikkekeen ainekset kulhossa. Kaada liemi pannulle. Hauduta hiljaa poreillen pari minuuttia.

3. Höyrytä parsakaali kypsäksi. Sekoita joukkoon rypsiöljy ja chili. Tarjoile riisin kera.