Resepti
Maailman helpoin suklaakakku
Arvio: 3.5 / 5
Mehevä suklaakakku maistuu raikkaiden marjojen kera. Ei haittaa, vaikka aineksissa on voita ja suklaata kun sokerin sijaan voi nipistää kaloreissa ja käyttää makeutusjauhetta.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 6 annosta

Ainekset
200 | g | leivontamargariinia |
200 | g | tummaa suklaata |
5 | kpl | kananmunia |
1 | dl | makeutusjauhetta |
2 | tl | perunajauhoja |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
kotimaisia pakastemarjoja |
Valmistusohjeet
1. Vuoraa kakkuvuoka (halkaisija noin 20 cm)leivinpaperilla.
2. Sulata rasva ja suklaa kattilassa.
3. Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat vaaleaksi vaahdoksi makeutusjauheen kanssa.
4. Valuta rasva-suklaasula muna-makeutusjauhevaahtoon sekosta samalla sekoittaen. Siivilöi seokseen perunajauhot ja sekoita.
5. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja kypsennä 220-asteisessa uunissa (tai kiertoilmatoiminnolla 200-asteisen uunissa) noin 10 minuuttia.
6. Tarjoa kohmeisten marjojen kera.