Resepti
Marinoidut kasvikset, leipä ja kirvelivoi
Kaunis ja maukas kirvelivoi höystää uudet perunat, pariloidut kasvikset ja kasvispihvit.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
Kirvelivoi | ||
---|---|---|
1 | kirveliruukku silputtuna | |
250 | g | voita |
sormisuolaa | ||
1 | rkl | Apetit Sitruuna-basilika rypsiöljyä |
2 | ripausta Worcestershire-kastiketta | |
Marinoidut kasvikset | ||
1 | rs | Apetit Tuoreksia (à 200 g) |
2 | rkl | Apetit Valkosipuli-basilika rypsiöljyä |
0,5 | rkl | vaaleaa balsamicoa |
suolaa | ||
lehtipersiljaa | ||
Tarjoiluun | ||
leipää |
Valmistusohjeet
1. Silppua kirveli voin joukkoon. Mausta ja levitä seos pieneen tarjoiluastiaan. Nosta kylmään. Käytä mielellään saman päivän aikana.
2. Sekoita marinadi ja kaada se kasvisrasiaan. Ravistele ja siirrä tarjoiluastiaan.
3. Tarjoa marinoidut kasvikset ja kirvelivoi grilliaterialla hyvän leivän kanssa.