Resepti
Mausteinen bataatti-perunamuusi
Arvio: 3 / 5
Valmista maukas ateria mikroaaltouunissa itsellesi, perheellesi tai vaikkapa kahdelle toimistolounaaksi.
Valmistusaika: Alle 5 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
| 1 | prk | Apetit Bataatti-perunamuusi |
| 1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
| 0,5 | dl | kaurakermaa |
| suolaa | ||
| 0,25 | tl | inkiväärijauhetta |
| 0,25 | tl | muskottipähkinää |
| 0,5 | tl | kanelia |
| 1 | valkosipulin kynsi | |
| Päälle: | ||
|---|---|---|
| 1 | dl | pekaanipähkinää |
| 1 | tl | rypsiöljyä |
| Tarjoiluun: | ||
| 1 | pss | Apetit Punajuuripyörykät |
Valmistusohjeet
1. Avaa perunamuusipurkki ja sekoita joukkoon kasviöljy, kaurakerma ja mausteet. Silppua joukkoon valkosipuli.
2. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla (750 W) 7 minuuttia. Lusikoi muusi tarjolle. Tee keskelle painanne. Rouhi siihen pähkinää ja lorauta syvennökseen tilkka kasviöljyä.
3. Kuumenna punajuuripyörykät joko paistinpannulla miedolla lämmöllä tai uunissa 225 °C:ssa noin 15 minuuttia tai vaihtoehtoisesti mikroaaltouunissa reilut 3 minuuttia (800 W).
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti