Resepti

Paistettua kirjolohta, perunamuusia ja kruunukasviksia

Arvio: 3.9 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 2

Laktoositon Vähälaktoosinen Gluteeniton
Paistettua kirjolohta, perunamuusia ja kruunukasviksia

Ainekset

300gKirjolohifileetä
1rklSitruunamehua
0,5tlSuolaa
1rklApetit Rypsiöljyä
Perunamuusi
1prkApetit Perunamuusi 350g
1,5dlLaktoositonta maitojuomaa
Kasvislisäke
1pssApetit Kruunusekoitusta (à 300 g)

Valmistusohjeet

1. Mausta kirjolohifilee sitruunamehulla ja suolalla. Anna maustua hetki.

2. Leikkaa annospaloiksi ja paista öljyssä kuumalla pannulla

3. noin 2 minuuttia molemmin puolin, kunnes kalat ovat kypsiä.

4. Repäise perunamuusin kansi pois ja lisää 1,5 dl vettä tai maitoa.

5. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla (750 W) 7 minuuttia.

6. Sekoita ja anna lämmön tasaantua hetki ennen tarjoilua.

7. Höyrytä kasviksia höyrykattilassa tai siivilässä kattilassa kannen alla noin 5-7 minuuttia.

8. Mausta suolalla ja mieliyrteilläsi.