Resepti
Paistettua kirjolohta, perunamuusia ja kruunukasviksia
Arvio: 3.9 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2
Ainekset
| 300 | g | Kirjolohifileetä |
| 1 | rkl | Sitruunamehua |
| 0,5 | tl | Suolaa |
| 1 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
| Perunamuusi | ||
|---|---|---|
| 1 | prk | Apetit Perunamuusi 350g |
| 1,5 | dl | Laktoositonta maitojuomaa |
| Kasvislisäke | ||
| 1 | pss | Apetit Kruunusekoitusta (à 300 g) |
Valmistusohjeet
1. Mausta kirjolohifilee sitruunamehulla ja suolalla. Anna maustua hetki.
2. Leikkaa annospaloiksi ja paista öljyssä kuumalla pannulla
3. noin 2 minuuttia molemmin puolin, kunnes kalat ovat kypsiä.
4. Repäise perunamuusin kansi pois ja lisää 1,5 dl vettä tai maitoa.
5. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla (750 W) 7 minuuttia.
6. Sekoita ja anna lämmön tasaantua hetki ennen tarjoilua.
7. Höyrytä kasviksia höyrykattilassa tai siivilässä kattilassa kannen alla noin 5-7 minuuttia.
8. Mausta suolalla ja mieliyrteilläsi.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti