Resepti
Parsakaali-juustoleivät
Arvio: 4.5 / 5
Parsakaali-juustoleivät ovat runsaita niin värin kuin päällisten suhteen.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
2 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | valkosipulin kynsi | |
2 | viipaletta vaaleaa leipää | |
0,5 | pss | Apetit Parsakaalia (à 200 g) |
1 | dl | Maasdamer-juustoa raastettuna tai viipaleena |
Valmistusohjeet
1. Sulata parsakaali mikroaaltouunissa ja silppua se.
2. Kuumenna tilkka rypsiöljyä paistinpannulla. Paista leipäviipaleet kullankeltaisiksi. Hiero leipiin valkosipulia.
3. Jaa päälle parsakaali ja juusto. Lämmitä mikroaaltouunissa tai uunissa 200-asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
4. Vinkki! Myös Roquefort-sinihomejuusto sopii näihin leipiin, joskin sen sulatuksen tulee tapahtua maltilla.