Resepti

Parsakaali-juustoleivät

Arvio: 4.5 / 5

Parsakaali-juustoleivät ovat runsaita niin värin kuin päällisten suhteen.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 2 annosta

Vähälaktoosinen
Parsakaali-juustoleivät

Ainekset

2rklNeito Rypsiöljyä™
1valkosipulin kynsi
2viipaletta vaaleaa leipää
0,5pssApetit Parsakaalia (à 200 g)
1dlMaasdamer-juustoa raastettuna tai viipaleena

Valmistusohjeet

1. Sulata parsakaali mikroaaltouunissa ja silppua se.

2. Kuumenna tilkka rypsiöljyä paistinpannulla. Paista leipäviipaleet kullankeltaisiksi. Hiero leipiin valkosipulia.

3. Jaa päälle parsakaali ja juusto. Lämmitä mikroaaltouunissa tai uunissa 200-asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

4. Vinkki! Myös Roquefort-sinihomejuusto sopii näihin leipiin, joskin sen sulatuksen tulee tapahtua maltilla.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Reseptin tuotteet