Resepti
Parsakaali-kananuudelit
Arvio: 3.4 / 5
Parsakaalista ja kanasta saat ruokaisuutta nuudeliannokseen.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
 
                            Ainekset
| 1 | annospussi nuudeleita | |
| 1 | pss | Apetit Parsakaalia (á 200 g) | 
| 200 | g | marinoituja broilerinsuikaleita | 
| 1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ | 
| 2 | rkl | thai sweet chilli -maustekastiketta | 
| Tarjoiluun | ||
|---|---|---|
| 1 | rkl | tuoretta persiljaa silputtuna | 
Valmistusohjeet
1. Kiehauta kattilassa vettä. Lisää nuudelit ja parsakaalit. Anna kiehua muutama minuutti ja siivilöi liemi pois. Lisää nuudelipussin mausteet tai maun mukaan vain osa niistä sekä chilikastike.
2. Ruskista ja kypsennä broilersuikaleet paistinpannulla kasviöljyssä paistaen. Lisää kypsä broilerinliha parsakaali-nuudeleihin ja saksi päälle tuoretta yrttiä.
 Jaa
 Jaa Facebook
 Facebook
             LinkedIn
 LinkedIn
             Sähköposti
 Sähköposti 
             
                 
        .jpg) 
                                     
                                    