Resepti

Pekingiläinen lihapata

Arvio: 3.5 / 5

Kiinalaistyyppinen pata naudanlihasta, juureksista ja tietysti aromikkaista mausteista.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Pekingiläinen lihapata

Ainekset

500gnaudanlihasuikaleita
3pssApetit Kotimainen Sipulikuutioita
1rklApetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä
0,5tlmustapippuria
2kplvalkosipulinkynsiä
3tltuoretta inkivääriä raastettuna
3tuoretta inkivääriä raastettuna
400gtomaattimurskaa
1dlvettä
1dllihalientä
1pssApetit Kotimainen Juureskuutioita
1tlcurrya
Tarjoiluun
4tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Ruskista liha rypsiöljyssä. Hienonna valkosipulin kynnet. Lisää sipulit ja juureskuutiot curryn kanssa kattilaan ja paista niitä muutama minuutti. Lisää pataan muut aineet ja anna hautua kunnes juureskuutiot ovat pehmeitä ja liha kypsää. Tarjoa keitetyn jasmiiniriisin kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!