Resepti
Pekingiläinen lihapata
Arvio: 3.5 / 5
Kiinalaistyyppinen pata naudanlihasta, juureksista ja tietysti aromikkaista mausteista.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
500 | g | naudanlihasuikaleita |
3 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita |
1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
0,5 | tl | mustapippuria |
2 | kpl | valkosipulinkynsiä |
3 | tl | tuoretta inkivääriä raastettuna |
3 | tuoretta inkivääriä raastettuna | |
400 | g | tomaattimurskaa |
1 | dl | vettä |
1 | dl | lihalientä |
1 | pss | Apetit Kotimainen Juureskuutioita |
1 | tl | currya |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
4 | tl | suolaa |
Valmistusohjeet
1. Ruskista liha rypsiöljyssä. Hienonna valkosipulin kynnet. Lisää sipulit ja juureskuutiot curryn kanssa kattilaan ja paista niitä muutama minuutti. Lisää pataan muut aineet ja anna hautua kunnes juureskuutiot ovat pehmeitä ja liha kypsää. Tarjoa keitetyn jasmiiniriisin kanssa.