Resepti
Pekingiläinen lihapata
Arvio: 3.5 / 5
Kiinalaistyyppinen pata naudanlihasta, juureksista ja tietysti aromikkaista mausteista.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
500 | g | naudanlihasuikaleita |
3 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | pss | Apetit Kotimainen Juureskuutioita |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita |
2 | kpl | valkosipulinkynsiä |
3 | tl | currya |
3 | tl | tuoretta inkivääriä raastettuna |
400 | g | tomaattimurskaa |
1 | dl | vettä |
1 | dl | lihalientä |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
4 | annosta jasmiiniriisiä |
Valmistusohjeet
1. Ruskista liha rypsiöljyssä. Hienonna valkosipulin kynnet. Lisää sipulit ja juureskuutiot curryn kanssa kattilaan ja paista niitä muutama minuutti. Lisää pataan muut aineet ja anna hautua kunnes juureskuutiot ovat pehmeitä ja liha kypsää. Tarjoa keitetyn jasmiiniriisin kanssa.