Resepti

Peruna-palsternakkavuoka

Arvio: 3.3 / 5

Tästä ei juhliinkin sopivan ruuan valmistaminen helpotu! Tarvitset vain peruna-juuressekoitusta, ruoanvalmistuskermaa ja ripauksen suolaa.

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 6 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Peruna-palsternakkavuoka

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (á 1 kg)
1palsternakka
4dlruokakermaa
2tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Kaada uunivuokaan jäinen peruna-sipulisekoitus. Kuori ja raasta joukkoon palsternakka. Sekoita suola ruokakermaan ja jaa vuokaan kasvisseoksen päälle. Paista uunissa 225 °C:ssa noin 1 tunti. Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen syömistä.