Resepti
Possua hapanimeläkastikkeessa
Arvio: 4 / 5
Makeanmausteinen kastike porsaanlihasta, juureksista, tuorekasviksista sekä ananaksesta.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | valkosipulinkynsi murskattuna | |
400 | g | porsaanfileesuikaleita |
0,25 | tl | mustapippuria |
2 | rkl | soijakastiketta |
1 | tl | sokeria |
1 | pss | Apetit Suikalejuureksia |
0,5 | kurkkua | |
2 | kevätsipulia | |
1 | tomaatti | |
1 | tlk | ananasrenkaita pieninä paloina |
8 | rkl | kana- tai kasvislientä |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna kasviöljy pannussa. Paista murskattu valkosipuli ja lihasuikaleet kasviöljyssä. Lisää mausteet ja suikalejuurekset. Anna kypsyä hetki. Pilko kasvikset ja lisää ne joukkoon. Lisää vielä ananaspalat ja liemi. Sekoita. Tarjoile riisin tai nuudeleiden kanssa.