Resepti
Punainen kasvis-kirjolohicurry
Arvio: 2.7 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
3 | rkl | Apetit rypsiöljyä (à 500ml) |
1 | tl | tuoretta inkivääriä raastettuna |
200 | g | kirjolohta |
1 | pss | Apetit Kotimainen Wok Lehtikaali-kasvissekoitus (à 450 g) |
2 | rkl | punaista currytahnaa |
3 | dl | kaurajuomaa |
1 | rkl | soijakastiketta |
1 | rkl | sitruunamehua |
1 | tl | suolaa |
Koristeluun silputtua korianteria | ||
4 annosta basmatiriisiä |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna öljy paistinpannulla ja lisää raastettu inkivääri ja kasvikset. Paista noin 5 minuuttia ja lisää currytahna ja suikaloidut kirjolohet. Jatka paistamista, kunnes kalat ovat lähes kypsiä.
2. Lisää kaurajuoma, soijakastike ja sitruunamehu. Keitä noin viisi minuuttia.
3. Mausta suolalla ja koristele korianterilla. Tarjoa riisin kanssa.