Resepti
Punajuuripyörykät, porkkanamuusi ja pinaatti-korianterikastike
Arvio: 4.5 / 5
Helppo ja värikäs ruoka, josta saat voimaa päivään.
Valmistusaika: Alle 5 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | prk | Apetit Porkkana-perunamuusi |
1 | pss | Apetit Punajuuripyörykät |
Pinaatti-korianterikastike: | ||
---|---|---|
1 | korianteriruukku | |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Pinaattia kohmeisena |
1 | dl | Apetit Kotimainen Sipulikuutiota |
4 | valkosipulinkynttä | |
1 | tomaatti | |
1 | vihreä chili | |
2 | rkl | mangochutneytä |
1 | tl | raastettua inkivääriä |
suolaa | ||
pippuria | ||
Tarjoiluun: | ||
Apetit rypsiöljyä | ||
kpl | vaaleaa leipää |
Valmistusohjeet
1. Valmista ja kuumenna perunamuusi pakkauksen ohjein mikroaaltouunissa täydellä teholla (750 W) 7 minuuttia. Sekoita ja anna lämmön tasaantua.
2. Kuumenna punajuuripyörykät joko paistinpannulla miedolla lämmöllä tai uunissa 225 °C:ssa noin 15 minuuttia tai vaihtoehtoisesti mikroaaltouunissa reilut 3 minuuttia (800 W).
3. Kuumenna ja jäähdytä pinaatti sekä sipuli. Mittaa kastikkeen ainekset tehosekoittajaan ja jauha seos sileäksi kastikkeeksi.
4. Tarjoa lisäksi kasviöljyssä rapeaksi paistettua leipää.