Resepti

Punajuuripyörykät, porkkanamuusi ja pinaatti-korianterikastike

Arvio: 4.5 / 5

Helppo ja värikäs ruoka, josta saat voimaa päivään.

Valmistusaika: Alle 5 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Punajuuripyörykät, porkkanamuusi ja pinaatti-korianterikastike

Ainekset

1prkApetit Porkkana-perunamuusi
1pssApetit Punajuuripyörykät
Pinaatti-korianterikastike:
1korianteriruukku
0,5pssApetit Kotimainen Pinaattia kohmeisena
1dlApetit Kotimainen Sipulikuutiota
4valkosipulinkynttä
1tomaatti
1vihreä chili
2rklmangochutneytä
1tlraastettua inkivääriä
suolaa
pippuria
Tarjoiluun:
Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä
kplvaaleaa leipää

Valmistusohjeet

1. Valmista ja kuumenna perunamuusi pakkauksen ohjein mikroaaltouunissa täydellä teholla (750 W) 7 minuuttia. Sekoita ja anna lämmön tasaantua.

2. Kuumenna punajuuripyörykät joko paistinpannulla miedolla lämmöllä tai uunissa 225 °C:ssa noin 15 minuuttia tai vaihtoehtoisesti mikroaaltouunissa reilut 3 minuuttia (800 W).

3. Kuumenna ja jäähdytä pinaatti sekä sipuli. Mittaa kastikkeen ainekset tehosekoittajaan ja jauha seos sileäksi kastikkeeksi.

4. Tarjoa lisäksi kasviöljyssä rapeaksi paistettua leipää.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!