Resepti

Punajuuripyörykät, porkkanamuusi ja pinaatti-korianterikastike

Helppo ja värikäs ruoka, josta saat voimaa päivään.

Valmistusaika: Alle 5 min.

Punajuuripyörykät, porkkanamuusi ja pinaatti-korianterikastike

Ainekset

0,5prkApetit Porkkana-perunamuusi
0,5pssApetit Punajuuripyörykät
Pinaatti-korianterikastike:
0,5korianteriruukku
0,25pssApetit Kotimainen Pinaattia kohmeisena
0,5dlApetit Kotimainen Sipulikuutiota
2valkosipulinkynttä
0,5tomaatti
0,5vihreä chili
1rklmangochutneytä
0,5tlraastettua inkivääriä
suolaa
pippuria
Tarjoiluun:
Apetit rypsiöljyä
kplvaaleaa leipää

Valmistusohjeet

1. Valmista ja kuumenna perunamuusi pakkauksen ohjein mikroaaltouunissa täydellä teholla (750 W) 7 minuuttia. Sekoita ja anna lämmön tasaantua.

2. Kuumenna punajuuripyörykät joko paistinpannulla miedolla lämmöllä tai uunissa 225 °C:ssa noin 15 minuuttia tai vaihtoehtoisesti mikroaaltouunissa reilut 3 minuuttia (800 W).

3. Kuumenna ja jäähdytä pinaatti sekä sipuli. Mittaa kastikkeen ainekset tehosekoittajaan ja jauha seos sileäksi kastikkeeksi.

4. Tarjoa lisäksi kasviöljyssä rapeaksi paistettua leipää.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!