Resepti

Punajuuripyörykät, porkkanamuusi ja pinaatti-korianterikastike

Helppo ja värikäs ruoka, josta saat voimaa päivään.

Valmistusaika: Alle 5 min.

Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Punajuuripyörykät, porkkanamuusi ja pinaatti-korianterikastike

Ainekset

0,5prkApetit Porkkana-perunamuusi
0,5pssApetit Punajuuripyörykät
Pinaatti-korianterikastike:
0,5korianteriruukku
0,25pssApetit Kotimainen Pinaattia kohmeisena
0,5dlApetit Kotimainen Sipulikuutiota
2valkosipulinkynttä
0,5tomaatti
0,5vihreä chili
1rklmangochutneytä
0,5tlraastettua inkivääriä
suolaa
pippuria
Tarjoiluun:
Apetit rypsiöljyä
kplvaaleaa leipää

Valmistusohjeet

1. Valmista ja kuumenna perunamuusi pakkauksen ohjein mikroaaltouunissa täydellä teholla (750 W) 7 minuuttia. Sekoita ja anna lämmön tasaantua.

2. Kuumenna punajuuripyörykät joko paistinpannulla miedolla lämmöllä tai uunissa 225 °C:ssa noin 15 minuuttia tai vaihtoehtoisesti mikroaaltouunissa reilut 3 minuuttia (800 W).

3. Kuumenna ja jäähdytä pinaatti sekä sipuli. Mittaa kastikkeen ainekset tehosekoittajaan ja jauha seos sileäksi kastikkeeksi.

4. Tarjoa lisäksi kasviöljyssä rapeaksi paistettua leipää.