Resepti

Purjo-lohipiiras

Kivan näköinen ja hyvän makuinen käärö nostaa iltapalapöytään paistettujen Tuoresten kanssa.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Vähälaktoosinen
Purjo-lohipiiras

Ainekset

400gsuolaista piirakkataikinaa
Täyte
300gpurjosipulia renkaina
1rklNEITO™ -rypsiöljyä
400gApetit Lämminsavustettua lohifileetä
1muna
2dlmozzarella-juustoraastetta
1tlpaprikajauhetta
Voiteluun
1muna
Tarjoiluun
1rklNEITO™ -rypsiöljyä
2rsApetit Tuoreksia

Valmistusohjeet

1. Hauduta purjosipulirenkaita kasviöljyssä 2 minuuttia. Leikkaa lohifilee terävällä veitsellä kuutioiksi. Sekoita muna, juustoraaste ja paprikajauhe purjosipulirenkaiden joukkoon. Lisää lohikuutiot ja sekoita varovasti tasaiseksi.

3. Kauli piirakkataikina 20 x 40 cm:n levyksi. Levitä täyte puolen taikinalevyn päälle ja nosta toinen puoli kanneksi. Ummista reunat hyvin ja muotoile suorakaiteeksi. Voitele munalla.

5. Paista 200 asteen uuninlämmössä 30 minuuttia. Jäähdytä ennen viipaloimista jonkin aikaa. Tarjoa kasviöljyssä paistettujen Tuoresten kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!