Resepti
Satay-wok naudanlihalla
Arvio: 3.4 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4

Ainekset
0,5 | dl | seesamöljyä |
300 | g | naudanlihaa suikaloituna |
1 | tl | suolaa |
2 | tl | seesaminsiemeniä |
1 | pss | Apetit Maustettu Wok Yrttinen (à 400g) |
2 | rkl | Sataykastiketta |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna pannulla öljy ja paista lihat kauniin ruskeiksi, mausta suolalla.
2. Lisää kasvikset sekä seesaminsiemenet ja paista noin 6 minuuttia.
3. Lisää Satay-kastike ja hauduta muutama minuutti. Lisää lopuksi silputtua korianteria.
4. Vinkki: Voit valmistaa wokin myös esimerkiksi tofulla, broilerilla, porsaanlihalla tai vaikka kalasuikaleilla.