Resepti

Seafood Paella

Merellisessä paellassa on meheviä äyriäisiä ja reilusti makua.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Gluteeniton
Seafood Paella

Ainekset

3dlriisiä
1rkloliiviöljyä paistamiseen
250gbroilerisuikaleita
1pssApetit Kotimainen -sipulikuutioita
1pssApetit Herne-maissi-paprikaa
250gtomaattimurskaa
0,5tlkuivattua timjamia
1mlsahramia
0,5tlmustapippuria
1dloliiveja
2rsApetit Katkarapuja
1rsSinisimpukoita
Koristeluun
1sitruuna
1rkltilliä silputtuna

Valmistusohjeet

1. Keitä riisi paketin ohjeen mukaan. Paista broilerisuikaleet oliiviöljyssä kuumalla pannulla. Lisää pannulle sipulikuutiot ja jatka ruskistamista, kunnes sipulikuutiot ovat saaneet mukavasti väriä. Lisää kasvissekoitus, tomaattimurska ja mausteet. Jatka kypsennystä viitisen minuuttia. Lisää pannulle riisi ja äyriäisvalmisteet. Hauduta viitisen minuuttia, tarkasta maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Koristele sitruunalohkoilla ja tillisilpulla.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!