Resepti

Suklaakakku

Arvio: 5 / 5

Valmistusaika:

Annosmäärä: 8

Vegaaninen
Suklaakakku

Ainekset

Kakkuvuoan jauhottamiseen
Apetit Rypsiöljyä
Korppujauhoa
Kakku
4dlVehnäjauhoja
2,5dlSokeria
0,75dlKaakaojauhetta
1rklVaniljasokeria
1tlRuokasoodaa
0,75tlSuolaa
2,5dlVettä
1dlApetit Rypsiöljyä
1rklValkoviinietikkaa

Valmistusohjeet

1. Öljyä ja jauhota n. 24-senttinen kakkuvuoka. Kuumenna uuni 175 asteeseen.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää nesteet. Sekoita tasaiseksi.

3. Kaada taikina vuokaan tasaiseksi kerrokseksi ja paista uunin keskitasolla n. 30 minuuttia. Kakku on kypsä, kun siihen työnnettyyn tikkuun ei tartu taikinaa.

4. Anna kakun jäähtyä vuoassa noin 10 minuuttia ennen kumoamista. Anna jäähtyä.

5. Voit koristella kakun esimerkiksi kaakaojauheella, tomusokerilla, marjoilla tai pähkinöillä.

Reseptin tuotteet