Resepti
Tex Mex -jauhelihakeitto
Arvio: 3.5 / 5
Tuttu jauhelihakeitto saa uuden maun tex mex -maustetusta salsakastikkeesta.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | rkl | Neito™ Rypsiöljyä |
400 | g | vähärasvaista naudan jauhelihaa |
1,5 | lihaliemikuutiota | |
1 | rkl | mustapippuria |
1 | pss | Apetit Kotimainen Juureskuutio |
200 | g | pastaa |
1 | l | vettä |
1,5 | dl | salsakastiketta (medium) |
1 | dl | oliiveja |
Valmistusohjeet
1. Ruskista jauheliha kasviöljyssä padassa. Lisää vesi ja lihaliemivalmiste. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää jäinen kasvissekoitus, pasta sekä salsakastike. Keitä noin 10 minuuttia kannen alla, kunnes pasta on kypsää. Lisää oliivit, kuumenna ja tarjoa hyvän leivän kera.
2. Vinkki! Silppua keittoon mausteeksi pieni valkosipulinkynsi ja mieliyrttejäsi. Voit käyttää keiton maustamiseen tacomausteseosta ja jauhelihan sijaan pussin (300 g) Apetit Papusekoitusta.