Resepti
Tomaattinen nakkikeitto
Arvio: 5 / 5
Tomaattinen liemi ja italian mausteet spaghetilla höystettynä vievät nakkikeiton syöjän pikamatkalle Italiaan.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pkt | porkkananakkeja (à 280 g) |
2 | rkl | Apetit Valkosipuli-basilika rypsiöljy |
12 | dl | vettä |
1 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutio (à 200 g) |
2 | dl | paseerattua tomaattia |
2 | dl | lyhyeksi leikattua spaghettia |
1 | pss | Apetit Kruunusekoitusta (à 300 g) |
0,5 | tl | suolaa |
0,5 | tl | rouhittua mustapippuria |
1 | tl | sokeria |
2 | tl | basilikaa |
Valmistusohjeet
1. Paloittele nakit ja ruskista ne kasviöljyssä kattilan pohjalla keskilämmöllä.
2. Lisää loput ainekset. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kymmenisen minuuttia.