Resepti
Tomaattinen nakkikeitto
Arvio: 5 / 5
Tomaattinen liemi ja italian mausteet spaghetilla höystettynä vievät nakkikeiton syöjän pikamatkalle Italiaan.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 1 | pkt | porkkananakkeja (à 280 g) |
| 2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljy Valkosipuli-basilika |
| 12 | dl | vettä |
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutio (à 200 g) |
| 2 | dl | paseerattua tomaattia |
| 2 | dl | lyhyeksi leikattua spaghettia |
| 1 | pss | Apetit Kruunusekoitusta (à 300 g) |
| 0,5 | tl | suolaa |
| 0,5 | tl | rouhittua mustapippuria |
| 1 | tl | sokeria |
| 2 | tl | basilikaa |
Valmistusohjeet
1. Paloittele nakit ja ruskista ne kasviöljyssä kattilan pohjalla keskilämmöllä.
2. Lisää loput ainekset. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kymmenisen minuuttia.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti