Resepti
Tuoksuva lohikeitto
Tämän kirjolohikeiton kun laittaa liedelle, keittiön valtaa mahtava yrttien tuoksu.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 1 | tlk | tomaattimurskaa |
| 2 | dl | vettä |
| 2 | kalaliemikuutiota | |
| 6 | kokonaista mustapippuria | |
| 1 | kanelitanko | |
| 1 | tl | jauhettua inkivääriä |
| 1 | sipuli | |
| 0,5 | dl | basmatiriisiä |
| 1 | pss | Apetit Amerikansekoitusta |
| 1 | tl | timjamia |
| 0,5 | tl | rosmariinia |
| 0,5 | tl | meiramia |
| 1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
Valmistusohjeet
1. Mittaa kattilaan tomaattimurska, vesi, kalaliemikuutiot, sipulikuutiot ja mausteet. Keitä 5–10 minuuttia. Lisää riisit ja kasvikset ja keitä 10 minuuttia. Lisää yrttimausteet ja kirjolohisuikaleet ja hauduta 5 minuuttia. Vastapaistettu leipä maistuu keiton kanssa
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti