Resepti

Uunilohi ja tillimajoneesi

Uunikalaa ja nopea tillimajoneesi - helppoa ruokaa arkeen ja juhlaan.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Uunilohi ja tillimajoneesi

Ainekset

0,75dlmajoneesia
1dlkermaviiliä
tillinippu hienonnettuna
0,5sitruunan mehu
ripaus suolaa
Lisäksi
1kpllohta fileenä
2prkApetit Perunamuusia (à 350 g)

Valmistusohjeet

1. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Anna maustua kylmässä noin 1 tunti.

2. Laita lohifilee voideltuun uunivuokaan tai reunalliselle uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Valmista tällä välin perunamuusi pakkauksen ohjeilla.

3. Tarkista kalan kypsyys ja tarjoa tillimajoneesin ja perunamuusin kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!